Connecting the best sport events to the best booking platforms

Connecting the best sport events to the best booking platforms

TUI kiest voor XS2Event sport tickets platform

Created: 20/10/2020

TUI helpt sportliefhebbers over de hele wereld met de meest fantastische reizen en toegangsbewijzen voor de grootste sportevenementen ter wereld zoals de marathon van New York of de Grand Prix van Abu Dhabi. Om het boekingsproces verder te automatiseren heeft TUI gekozen voor een samenwerking met XS2Event.

XS2Event verbindt reisbureaus en ticketplatformen rechtstreeks met duizenden nationale en internationale sportevenementen via een online platform. Door middel van dit platform kunnen reisbureaus geautomatiseerd toegang krijgen tot de grootste voorraden van officiële tickets van de grootste voetbalclubs, Formule 1-circuits, rugby en vele andere sporten.

De eerst sportreis voor Formule 1-fans die TUI zal gaan organiseren is de reis naar Portugal komend weekend. TUI zal met een flink aantal Formule 1-fans naar het Zuiden van Portugal afreizen om Max Verstappen en zijn collega’s aan te moedigen.

Marco van der Vlies, Manager TUI Groups, Incentives en Sports: “Sinds een paar jaar bieden we met succes diverse Formule 1-reizen aan voor de klanten van TUI. We hebben de ambitie om dit de komende jaren uit te breiden en om dat eenvoudiger te kunnen opschalen is een koppeling met het systeem van XS2Event een ideale uitkomst. Op deze manier hebben we een rechtstreekse koppeling met alle Formule 1-circuits.”

Over XS2Event:
XS2Event is in 2019 opgericht door de ervaren ondernemers Jeroen Huis in ‘t Veld en René Wietsma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT en sportwereld combineren ze hun kennis voor de ontwikkeling van dit unieke platform. Nooit eerder werd er een B2B platform opgericht dat het mogelijk maakt voor reisbureaus en andere verkoopkanalen om zich rechtstreeks te koppelen met duizenden sportevenementen via een API-koppeling. XS2Event maakt dat mogelijk.
En hoewel er momenteel een zeer beperkt aantal sportevenementen toegang verleent aan supporters, zal dat de komende jaren alleen maar weer toenemen. Sport samen beleven in binnen,-en buitenland blijft een bijzondere ervaring voor jong en oud.

Return